Joomla Template by Create a Website

Vänrikin Juhlapalvelu

Sinä annat aiheen juhlaan - me järjestämme!

Vänrikin Juhlapalvelu on apunasi juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun asti. Suunnittelemme ja toteutamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla toiveidesi ja budjettisi mukaiset juhlat ja muut tilaisuudet. Tarjoamme tilaisuutesi pitopaikaksi omia tilojamme tai tarvittaessa autamme myös sopivan juhlatilan löytämisessä. Vänrikin Juhlapalvelun toteuttamissa juhlissa herkullinen ja näyttävä ruokabuffet on aina keskeisessä roolissa.

Toteutamme mm.

Häät vuosien kokemuksella
Syntymäpäiväjuhlat
Rippijuhlat
Ylioppilasjuhlat
Sukujuhlat
Kastejuhlat
Muistotilaisuudet tyylikkäällä ja rauhallisella tavalla
Kokoukset ja palaverit
Saunaillat
Pikkujoulut
Tykypäivät jne.

Kaikki juhlaruoat, kakut ja leivonnaiset valmistamme omassa keittiössä. Voit valita Vänrikin Juhlapalvelun suosittelemista valmiista menuehdotuksista tai voidaan suunnitella haluamasi kokonaisuus yhdessä. Leivomme myös tilauksesta makeat suussa sulavat kermatäytekakut, tai suklaakakut sekä herkulliset voileipäkakut.

Vänrikin Juhlapalvelun vastaa maistuvan ja näyttävän ruoan lisäksi tarvittaessa juhlatiloista, astioista, tarjoiluista, somistuksesta, kuljetuksesta sekä ohjelmasta. Kauttamme voitte varata esimerkiksi Länsi-Pirkanmaan musiikkiopiston nuoria, taitavia soittajia luomaan juhliisi tunnelmaa.

Vänrikin Kahvipöytämenu

Ota yhteyttä, suunnitellaan juhlasi yhdessä!

Kysy Vänrikistä myös majoitusvaihtoehtoja, ohjelmapalveluja, savusauna, saunajooga, eräopaspalveluja!